Tort de mlaștină verde s ' var JELL-O
Această rețetă face 20 de porții cu 162 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de marshmallow, fursecuri oreo, gel de decorare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 189 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salata Jell-O verde deschis a lui Furr – aceasta este o salată Jell-O souped, Cupcakes umplute cu nămol cu glazură de gunoi de mlaștină { aka Cupcakes cu var de nucă de cocos}, și Tort JELL - O" Dive-on-In".
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește complet. Inversați tortul pe platou; scoateți tigaia. Scobiți cu grijă centrul tortului, lăsând un strat subțire pe fund și o margine de aproximativ 2 inci lățime în formă neregulată pe laturi. Crumble eliminat tort. Rezervați 2 Linguri.; se amestecă tortul mărunțit rămas cu fursecurile tocate.
Răspândiți aproximativ 1/2 cană de bici rece pe fundul găurii din tort.
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați cuburi de gheață; se amestecă până când gelatina începe să se îngroașe.
Îndepărtați orice gheață netopită. Se amestecă firimiturile de tort rezervate; lingura peste biciul rece în tort.
Adăugați bomboane în formă de pește așa cum se arată în fotografie. Refrigerați 3 ore sau până când gelatina este fermă.
Părțile de îngheț și marginea tortului cu biciul rece rămas; apăsați suficient amestec de firimituri de biscuiți în biciul rece pentru a acoperi uniform biciul rece.
Presărați amestecul de firimituri rămas pe platou în jurul tortului.
Rulați marshmallow într-o bucată lungă de 3 inci; pliați pe lungime în jumătate și aplatizați ușor pentru a semăna cu ghost.
Așezați pe tort; folosiți gel de decorare pentru a face ochi. Decoreaza tort cu ingrediente rămase să semene fotografie.