Tort De Mireasă De Grădină
Tortul de mireasă de grădină necesită aproximativ 24 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 100 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. Un amestec de rețete glazură de piersici și cremă, flori, rețete tort de flori de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cupcake Pentru Duș De Mireasă, Tort De Nuntă Cu Duș De Mireasă, și Cupcakes De Duș De Mireasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți 2 1/2 rețete de tort de flori de piersici. Lingurați 6 3/4 căni de aluat într-o cakepan ovală unsă și făinată de 13 inci și 2 căni de aluat într-o cakepan ovală unsă și făinată de 7 inci.
Coaceți stratul de 13 inci la 350 timp de 30 până la 35 de minute și stratul de 7 inci la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Repetați procedura. Asamblați și înghețați straturi de 13 inci pe ovale de carton conform instrucțiunilor din tortul de nuntă cu piersici și cremă, folosind 1 1/2 căni de umplutură de piersici și introducând 4 frigarui de lemn. Asamblați și înghețați straturi de 2 (7 inci) pe ovale de carton conform instrucțiunilor, folosind 1 cană de umplutură de piersici și omițând frigarui de lemn. Se răcește până la 2 zile sau se îngheață până la 2 luni. (Rezervați umplutura rămasă pentru alte utilizări.)
Poziționați nivelul de tort de 7 inci în centrul nivelului de 13 inci; așezați pe suportul pentru tort.
Pregătiți 2 rețete de glazură de piersici și cremă.
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazură, netezind cu o spatulă metalică umedă. Se răcește până la 2 zile sau se îngheață până la 2 luni. Desfaceți și dezghețați tortul la temperatura camerei cu 2 ore înainte de decorare.
Design de dantelă de țeavă și margine de coajă pe fiecare nivel, conform instrucțiunilor din tortul de nuntă Peaches-and-Cream.
Așezați panglica în jurul laturilor fiecărui nivel. Aranjați 6 duzini de flori proaspete pe niveluri.