Tort de migdale fleac cu cireșe prăjite

Tort de migdale fleac cu cireșe prăjite
Rețeta tort de migdale fleac cu cireșe prăjite ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 16 porții cu 508 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, extract de vanillan, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Lapte De Migdale Cu Cireșe, Tort Cu Unt De Migdale Cu Cireșe, și Fleac Englezesc Cu Pere Și Cireșe Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Cerneti impreuna primele 3 ingrediente intr-un castron mare. Procesați pasta de migdale și 1 1/4 căni de zahăr într-un robot de bucătărie până la amestecare. Bateți untul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați amestecul de zahăr și 1 linguriță de vanilie și bateți până devine ușor și pufos. Bateți în ouă, câte 1, răzuind părțile laterale. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
5
Se toarnă în tava Bundt pregătită și se coace 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Aruncați cireșele cu coniac, bețișoare de scorțișoară, 3 lingurițe de vanilie, 3 linguri de zahăr și jumătăți de fasole de vanilie într-un castron; se toarnă într-o tigaie. Creșteți căldura la 425 și coaceți amestecul de cireșe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
VanilieVanilie
CireșeCireșe
ConiacConiac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
BolBol
8
Așezați jumătățile de fasole de vanilie și bețișoarele de scorțișoară într-un castron mic și lăsați să se răcească. Se strecoară cireșele și se rezervă tot lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Răzuiți boabele de vanilie cu o lingură și puneți semințele într-un castron al unui mixer cu suport greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
10
Adăugați frișcă. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, adăugați cardamom, dacă doriți, și bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Asamblați fleac în pahare individuale de 16 (10 uncii). Feliați tortul în bucăți de 3/4 inch.
12
Bucăți de tort strat, 1 1/2 lingurite cherry lichid, cireșe, și 3 linguri crema; straturi se repetă, se termină cu 1 lingura crema. Se răcește 2 ore, se presară migdale și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
CremăCremă
13
*Pentru a aduce ouăle la temperatura camerei în siguranță, scoateți-le din frigider și puneți-le într-un castron timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista