Tort De Migdale Cu Lămâie-Miere

Tort De Migdale Cu Lămâie-Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de migdale cu miere de lămâie. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, ouă, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de miere de migdale fără făină cu lămâie confiată, Tort De Migdale Cu Miere, și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți 1 minut. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. ulei 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică. Se macină fin migdalele și 1/2 cană de zahăr în procesor; se transferă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți masa de tort matzo, masa matzo, scorțișoară și ienibahar. Folosind mixerul electric, bateți ouăle și restul de 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mare până când este foarte gros și de culoare palidă, aproximativ 10 minute. Bateți în ulei și coaja de lămâie. Îndoiți amestecul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MatzoMatzo
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați tortul fierbinte în 32 de pătrate; se lasă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Stropiți siropul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
7
Lăsați să stea până când siropul este absorbit, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
8
Se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se păstrează la temperatura camerei.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista