Tort De Miere I

Tort de miere s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 324 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de miere, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort de miere Bundt cu Caramel de Pecan de miere, și Tort cu cupolă de ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua în apă fierbinte, apoi se răcește.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu zahărul până devin cremoase.
Adăugați uleiul și apoi mierea, bătând după fiecare adăugare. Bateți până când amestecul este neted și cremos.
Cerneti si apoi masurati 3 cani de faina.
Combinați cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și condimente.
Adăugați aceste ingrediente uscate alternativ cu cafeaua în amestecul de miere, amestecând doar până se amestecă. Nu amestecați prea mult.
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc. Îndoiți trei adăugiri în aluat.
Se toarnă în 2 tigăi pătrate unse de 8 inci.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul cu miere funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.