Tort De Miere I

Tort De Miere I
Tort de miere s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 324 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de miere, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort de miere Bundt cu Caramel de Pecan de miere, și Tort cu cupolă de ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cafeaua în apă fierbinte, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile cu zahărul până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați uleiul și apoi mierea, bătând după fiecare adăugare. Bateți până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Cerneti si apoi masurati 3 cani de faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Combinați cu sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați aceste ingrediente uscate alternativ cu cafeaua în amestecul de miere, amestecând doar până se amestecă. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Bateți albușurile de ou până se înțepenesc. Îndoiți trei adăugiri în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8
Se toarnă în 2 tigăi pătrate unse de 8 inci.
9
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul cu miere funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista