Tort De Mic Dejun Cu Brânză Cremă Rapidă
Tortul rapid cu brânză cremă este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 448 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, lapte, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Gustare Cu Brânză Cremă De Mic Dejun, Tort de cafea cu brânză cremă de căpșuni, mic dejun sau desert, și Scorțișoară Swirl smântână, brânză cremă de arțar, căpșuni și Bacon mic dejun Cupcake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Bateți untul și 1/2 cană de zahăr la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci ușor unsă. Se amestecă împreună crema de brânză și 1 lingură. zahăr. Amestec de brânză cremă Dollop, 1 linguriță. la un moment dat, peste aluat. și top cu Streusel.
Coaceți la 400 timp de 22 până la 24 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Stropiți cu glazură de vanilie, dacă doriți.