Coconut Chai micul dejun tort necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegană servește 9 și costă $2.0 pe portie. Acest desert are 164 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. un amestec de zahăr vegan, ghimbir, fulgi de ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Mic Dejun Cu Pâine Cu Nucă De Cocos-Banane, Tort de mic dejun cu fulgi de ovăz cu afine cu burniță de nucă de cocos, și Afine & Nucă De Cocos Cafea Tort Mic Dejun Baruri.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele uscate (fulgi de ovăz prin zahăr) într-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați chai, mere, oțet, extracte și toate, cu excepția a 2 linguri de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Stropi în Formă De Inimă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chai
3
Se amestecă bine și se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu nuca de cocos rezervată și se coace aproximativ 25 de minute, sau până când un tester introdus în centrul tortului iese curat.