Tort de mere și sos de unt
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul de mere și sosul de unt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 466 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 68 de fani. Mergeți la magazin și ridicați mere, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de budincă de mere cu sos de unt de scorțișoară, Tort de budincă de mere cu sos de scorțișoară-unt, și Tort De Condimente De Mere Cu Sos De Unt De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți, miez și radeți merele.
Crema împreună 1 cană de zahăr și 1/4 cană de unt sau margarină. Se amestecă merele și ouăle rase. Cerneti impreuna faina, sarea, sifonul, nucsoara si scortisoara; se amestecă în amestecul de mere.
Se toarnă aluatul într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inch.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute.
Așezați 1/2 cană unt sau margarină, 1 cană zahăr, 1/2 cană smântână și vanilie în tigaia superioară a unui cazan dublu.
Se încălzește și se amestecă până când zahărul s-a dizolvat și untul sau margarina s-au topit.
Se servește peste tortul cu mere.