Tort De Mere V

Tort De Mere V
Apple a tort V ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 417 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, zahărul, sarea și sifonul. Faceți o fântână în centru și adăugați ulei, ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine (aluatul va fi gros). Îndoiți merele și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
NuciNuci
4
Se întinde într-o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Glaze în timp ce încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați zahărul brun, laptele și untul. Aduceți la fierbere și continuați să gătiți timp de 2 1/2 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă peste tort cât este încă fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista