Tort De Mere V
Applesauce Cake V ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta reteta desert. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 124 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Cu Mere, Tort De Ovăz Cu Mere, și Tort Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 (8 inch) sau tigaie de 1 (9x13 inch). Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara si nucsoara. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă în sos de mere. Bateți ouăle pe rând. Bateți amestecul de făină, amestecând doar până se încorporează. Se amestecă stafidele și nucile.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute pentru straturile de 8 inci sau 35 până la 40 de minute pentru tigaia de 9x13 inci. Testați pentru a vedea dacă o scobitoare iese curată. Se răcește în tigăi timp de 5 minute înainte de a se întoarce pe rafturi de răcire.