Tort De Mere Românesc
Tortul românesc de mere necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Dacă aveți la îndemână făină, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Tort De Mere Românesc, Turtă Dulce Românească, și Friptură Românească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Tăiați merele în pene de 1 inch. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați ouăle și zahărul până se omogenizează.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, uleiul, scorțișoara și vanilia. Se amestecă făina, doar până se încorporează. Îndoiți merele și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească ușor. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.