Tort de mere proaspete II este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 305 calorii. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de nuci, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Mere Proaspete, Tort De Mere Proaspete, și Tort De Mere Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și merele, dați deoparte. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul, ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați merele și zahărul, amestecați bine. Se amestecă ingredientele uscate, apoi nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
Nuci
4
Se toarnă în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când tortul revine la atingere.