Tortul de mere Hanukkah polonez este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de migdale, migdalele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 136 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tort polonez cu mere (Szarlotka), Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat, și Hanuka Dreidel Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și ungeți o tavă Bundt sau o tavă de copt de 9 x 13 inci. Aruncați merele într-un castron mare cu coaja și sucul de lămâie, nucile și scorțișoara. Pulsați împreună făina, praful de copt, sarea, migdalele și 11/4 căni de zahăr în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați ouăle, uleiul și extractul de migdale, procesându-le până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Ceapă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți 1/3 din aluat peste fundul tigaiei. Împrăștiați merele deasupra și acoperiți merele cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați blatul cu restul de 2 linguri de zahăr (veți avea nevoie de mai puțin dacă utilizați o tigaie Bundt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
4
Coaceți timp de 45 până la 60 de minute, sau până devin aurii și fierte. Tortul va dura un timp mai scurt pentru a se coace în tigaia dreptunghiulară superficială decât în tigaia Bundt.