Tortul de mere gros cu glazură de unt rumenit este un vegetarian desert. Această rețetă face 16 porții cu 489 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de vanilie, unt, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit, Tort De Morcovi Cu Glazură De Unt Rumenit, și Tort Ușor Cu Unt Cu Glazură De Unt Rumenită.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se amestecă 1/2 linguriță de vanilie. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Se amestecă merele și nucile. Lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Vanilie
Nuci
Măr
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Tigaie
3
Coaceți 50 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
5
În cratița de 2 litri, încălziți 1/2 cană de unt la foc mediu, amestecând continuu, până se rumenesc. Bateți treptat zahărul pudră cu lingura. Se amestecă 1 linguriță de vanilie și suficient lapte până când glazura este netedă și consistența de răspândire dorită. Răspândiți Generos glazura peste partea superioară și parțial în jos a tortului. Pentru a servi, tăiați tortul cu cuțit zimțat.