Fort Davis tort de mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 254 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fortul Fromage, Bette Davis Ochii Aperitive, și Tacos De Pește Fort Worth.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin cuișoare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin ouă); se amestecă până se amestecă bine. Îndoiți în măr. Puneți aluatul într-o tigaie Bundt de 12 căni acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Măr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a pregăti glazura, combinați 3/4 cană de zahăr, zară, sirop și bicarbonat de sodiu într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana cand zaharul se dizolva si amestecul devine maro deschis, amestecand continuu. Se amestecă vanilia.