Sugar ' N Spice tort de mere este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ou, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Cu Condimente De Mere (Zahăr Redus), Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun, și Tort cu condimente de mere cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 de metri pătrați de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 2 linguri zahăr, laptele, 2 linguri unt și ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Amestec De Coacere
Unt
Zahăr
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aranjați feliile de mere în 3 rânduri, suprapunându-se ușor feliile, pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Ungeți 1/4 cană de unt topit peste vârfurile de felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Măr
5
În castron mic, se amestecă 2 linguri de zahăr și scorțișoară; se presara peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.