Tort de mere cu susul în jos cu fructe înmuiate în whisky
Această rețetă servește 16 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 315 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frișcă, whisky, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Bundt cu ciocolată neagră îmbibată cu whisky, Tort de burete îmbibat cu rom cu fructe tropicale, și Tort de ceai Tres Leches cu miere Riesling fructe înmuiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați afine uscate, caise, coajă de portocală și bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Coaja De Portocala
Caise
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau peste noapte.
3
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți generos fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de tort de 8 inci cu scurtare. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament de gătit. Ungeți hârtia pergament cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
4
Linia de jos și partea laterală a fiecărei tigaie cu felii de mere suprapuse, tăind felii, după cum este necesar, pentru a alinia partea fiecărei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, migdalele măcinate, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă fructele uscate înmuiate și ghimbirul. Se toarnă ușor în tigăi peste felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Fructe Uscate
Amestec De Tort
Ghimbir
Măr
Apă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Întoarceți imediat tigăile cu susul în jos pentru a elibera prăjiturile pe rafturile de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Într-un castron mic cu microunde, jeleu de mere cu microunde descoperit la 15 până la 30 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
8
Periați merele deasupra și partea laterală a fiecărui tort pentru a face strălucitor. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
9
Între timp, într-un castron mediu, bateți brânza mascarpone, frișca și zahărul cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Pe farfurie de servire, așezați o prăjitură, cu mărul în sus. Se acoperă cu amestec de frișcă. Așezați ușor stratul de tort rămas deasupra cremei, cu mărul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Cremă
Frișcă
Măr
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
10
Se ornează cu afine proaspete și felii de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Afine
11
Se taie în felii cu cuțit zimțat. Acoperiți și refrigerați orice tort rămas.