Tort De Mere Cu Caramel Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere Caramel sărat. Această rețetă servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 374 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați merele de copt, betty cinnamon streusel premium muffin & bread mix, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mere Cu Caramel Sărat, Tort Cu Foi De Mere Cu Caramel Sărat, și Tort Snickers Cu Mere Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pentru tort angel food (tub) de 10 inci cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de brioșe, streusel (din cutia de amestec de brioșe), laptele, uleiul și ouăle doar până se omogenizează (aluatul va fi plin de cocoloașe). Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Se presară cu jumătate din mere. Repetați cu aluatul rămas și merele.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute; scoateți din tigaie pe placa de servire.
Se toarnă topping de caramel peste tort.
Se presară cu nuci pecan și sare.
Se servește cald sau rece.