Tort de mere crud câștigător al Premiului mamei

Tort de mere crud câștigător al Premiului mamei
Tortul de mere crud câștigător al Premiului mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 15 porții cu 210 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți lapte, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Premiul Câștigătoare Almond Bundt Tort, Plăcintă Cu Piersici Premiată, și Rolă De Jeleu Premiată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Faceți toppingul amestecând 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană zahăr alb, nuci tocate și 1/2 linguriță scorțișoară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană zahăr alb, 1/2 cană zahăr brun, făină, sare, bicarbonat de sodiu și scorțișoară. Faceți o fântână în centru și turnați uleiul, ouăle și laptele acru. Bateți până se omogenizează, apoi pliați merele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte AcruLapte Acru
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu amestec de topping.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista