Tort De Mere Caramel
Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 26 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de condimente, arahide de cocktail, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți patru tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și pregătiți amestecurile de tort conform instrucțiunilor (sau înveliți 2 tigăi și faceți prăjiturile în 2 loturi). Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți conform instrucțiunilor.
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se scoate din tigăi și se lasă să se răcească complet.
Stivați prăjiturile pe o tigaie cu capul în jos, răspândind glazura între straturi. Înghețați 30 de minute. Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați cele 2 straturi inferioare ale tortului într-un unghi pentru a semăna cu fundul unui măr.
Tăiați stratul superior suficient pentru a rotunji marginea, apoi sculptați o bucată de tort în formă de con de 3 inci din mijlocul unde ar fi tulpina (aproximativ 1 1/2 inci adâncime). Adunați toate garniturile de tort într-un castron.
Zdrobiți garniturile de tort și amestecați cu suficientă glazură pentru a se umezi. Strângeți amestecul împreună și movilați într-un inel în jurul găurii pentru a forma vârful mărului.
Acoperiți tortul cu un strat subțire de glazură (acesta este stratul de firimituri-nu trebuie să fie perfect). Înghețați 20 de minute.
Scoateți din congelator și acoperiți complet partea superioară de 4 inci a tortului și în interiorul cavității cu mai multă glazură.
Se amestecă colorantul alimentar roșu cu o linie de vanilie. Folosiți o perie de patiserie pentru a picta primii câțiva centimetri ai tortului într-un roșu strecurat, ștergând peria pe prosoape de hârtie, după cum este necesar. Repetați cu colorantul alimentar galben pentru a adăuga câteva dungi galbene.
Desfaceți caramelele și cuptorul cu microunde până când sunt moi, dar nu topite, aproximativ 20 de secunde. Adunați-vă împreună, apoi aplatizați-vă într-un dreptunghi cu mâinile.
Rulați pe hârtie pergament pentru a face un dreptunghi de 7 pe 26 inci, întinzându-vă cu mâinile după cum este necesar.
Periați ușor dreptunghiul de caramel cu apă unde doriți să meargă alunele.
Presărați piulițele deasupra, apoi apăsați-le cu știftul.
Transferați tortul pe un platou plat sau o foaie de pergament folosind mâinile (nu atingeți partea roșie). Înfășurați caramelul în jurul tortului, lăsând blatul roșu expus. Puneți caramelul în jurul fundului tortului; tăiați excesul cu un cuțit, astfel încât să pară o piscină de caramel. Introduceți un diblu în partea de sus.
Fotografie de Andrew Purcell