Tort De Mere Caramel

Tort De Mere Caramel
Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 26 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 435 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de condimente, arahide de cocktail, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți patru tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și pregătiți amestecurile de tort conform instrucțiunilor (sau înveliți 2 tigăi și faceți prăjiturile în 2 loturi). Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se scoate din tigăi și se lasă să se răcească complet.
3
Stivați prăjiturile pe o tigaie cu capul în jos, răspândind glazura între straturi. Înghețați 30 de minute. Folosind un cuțit mic zimțat, tăiați cele 2 straturi inferioare ale tortului într-un unghi pentru a semăna cu fundul unui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Tăiați stratul superior suficient pentru a rotunji marginea, apoi sculptați o bucată de tort în formă de con de 3 inci din mijlocul unde ar fi tulpina (aproximativ 1 1/2 inci adâncime). Adunați toate garniturile de tort într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Zdrobiți garniturile de tort și amestecați cu suficientă glazură pentru a se umezi. Strângeți amestecul împreună și movilați într-un inel în jurul găurii pentru a forma vârful mărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Acoperiți tortul cu un strat subțire de glazură (acesta este stratul de firimituri-nu trebuie să fie perfect). Înghețați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
7
Scoateți din congelator și acoperiți complet partea superioară de 4 inci a tortului și în interiorul cavității cu mai multă glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
8
Se amestecă colorantul alimentar roșu cu o linie de vanilie. Folosiți o perie de patiserie pentru a picta primii câțiva centimetri ai tortului într-un roșu strecurat, ștergând peria pe prosoape de hârtie, după cum este necesar. Repetați cu colorantul alimentar galben pentru a adăuga câteva dungi galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Desfaceți caramelele și cuptorul cu microunde până când sunt moi, dar nu topite, aproximativ 20 de secunde. Adunați-vă împreună, apoi aplatizați-vă într-un dreptunghi cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
10
Rulați pe hârtie pergament pentru a face un dreptunghi de 7 pe 26 inci, întinzându-vă cu mâinile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
11
Periați ușor dreptunghiul de caramel cu apă unde doriți să meargă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Presărați piulițele deasupra, apoi apăsați-le cu știftul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
13
Transferați tortul pe un platou plat sau o foaie de pergament folosind mâinile (nu atingeți partea roșie). Înfășurați caramelul în jurul tortului, lăsând blatul roșu expus. Puneți caramelul în jurul fundului tortului; tăiați excesul cu un cuțit, astfel încât să pară o piscină de caramel. Introduceți un diblu în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții26
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista