Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu mere Caramel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 461 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort De Mere Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 10 Cupa bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf Pan
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt generos și făină o tigaie bundt de 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, 1 1/3 cană de zahăr și 1 linguriță de condiment de plăcintă împreună într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
4
Aruncați merele cu restul de 1/4 cană de zahăr și 1/2 linguriță de condimente și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și Verde
5
Bateți ouăle și uleiul împreună într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
6
Bateți smântâna, coaja de portocală și sucul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă amestecul de ou în ingredientele uscate și se amestecă cu o lingură de lemn doar până se combină, dar încă puțin cocoloașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Folosind o lingură cu fante, împrăștiați aproximativ 1/2 cană de mere în fundul tăvii bundt. Puneți aproximativ o treime din aluat deasupra. Repetați, alternând cu merele rămase și cu aluatul, terminând cu aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Kugelhopf Pan
9
Coaceți tortul până se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 oră și 15 minute. Se răcește 10 minute și se răstoarnă tortul pe un suport așezat peste o foaie de copt. Mișto. (Tortul poate fi pregătit până în acest moment cu o zi înainte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Combinați zahărul, siropul de porumb și 2 linguri de apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește, învârtind tigaia, dar fără agitare, până când zahărul este caramel de culoare chihlimbar închis, aproximativ 15 minute. Trageți tigaia de pe foc și turnați cu grijă crema (aveți grijă să se stropească). Se amestecă nucile pecan, vanilia și sarea. Se răcește până când caramelul devine gros și siropos, apoi se toarnă uniform peste tort și se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii