Tortul cu mere al mamei este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tortul de rom de Crăciun al soacrei PW, Tortul îngerului mamei, și Tortul Madeira al soacrei mele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, sarea, scorțișoara, cuișoarele și sifonul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Cremă împreună 1/2 cană de unt sau margarină și 2 căni de zahăr brun, bătând până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Cremă
3
Se amestecă în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de cremă alternativ cu mere, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă stafidele, curmalele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Stafide
Nuci
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă într-o tigaie cu tub unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 1 1/2 ore sau până când ați terminat. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face glazură, topiți 1/2 cană de unt sau margarină într-o cratiță mică la foc mic și amestecați 1 cană de zahăr brun. Se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă laptele și se continuă să se amestece până când amestecul revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Glazură
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se răcește timp de 5 minute. Bateți zahărul de vanilie și cofetari. Tort răcit cu îngheț.