Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu mere. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de Caramel de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: Bundt pan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Amestecați merele cu sucul de lămâie, zahărul și scorțișoara într-un bol de amestecare și lăsați să stea în timp ce faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Hârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Bateți ușor ouăle într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Adăugați uleiul, untul topit, zahărul, vanilia și apa și amestecați până se omogenizează. Într-un vas separat de amestecare combinați făina, sarea și praful de copt. Folosiți un tel pentru a amesteca ingredientele uscate împreună. Se amestecă treptat amestecul de făină în amestecul umed și se amestecă doar până se încorporează. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Ungeți generos și făinați ușor o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Se toarnă 1/4 din aluat în tigaie, apoi se aranjează 1/3 din mere în jurul vârfului aluatului. Faceți încă 2 straturi de mere, netezind aluatul peste ele după fiecare adăugare. Completați cu ultimul aluat și neteziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți aproximativ 1 oră 10 minute, până când se ridică, blatul este rumenit frumos și un cuțit ascuțit introdus în mijlocul tortului iese uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Lăsați să se răcească în tigaie până când tortul începe să se elibereze din părți înainte de a se desface.