Tort de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar

Tort de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar. O porție conține 745 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegană servește 8 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan cu zahăr de arțar, ghimbir măcinat, zahăr din trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu dovleac cu cremă de arțar și nuci pecan cu zahăr, Tort Caramelizat Cu Condimente De Mere Cu Glazură Brie Și Nuci Pecan Cu Zahăr, și Nuci Pecan Zaharisite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de cocos așezându-l deasupra aragazului în timp ce se preîncălzește. Căldura o va înmuia, astfel încât să o puteți măsura. De asemenea, puteți seta borcanul într-o oală cu apă fierbinte, care este mai rapidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Transferați într-o tigaie; adăugați ulei de cocos, zahăr de arțar și sare de mare; și amestecați pentru a acoperi nucile. Gatiti la foc mediu, pana cand nucile miros prajite si acoperirea este caramelizata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Maple SugarMaple Sugar
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți nucile pe hârtie pergament, separându-le ușor, pentru a se răci. Se toacă 1 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6
Ungeți o tigaie Bundt de 10 căni cu 2 linguri. ulei de cocos. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si condimentele impreuna intr-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Ulei De CocosUlei De Cocos
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Adăugați zahăr de arțar, amestecând pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maple SugarMaple Sugar
8
Amestecați laptele de soia, melasa, 3/4 cană de ulei de cocos și oțetul într-un alt bol. Se amestecă ingredientele umede în uscat, amestecând pentru a combina (câteva bucăți sunt în regulă). Îndoiți nucile tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Lapte De SoiaLapte De Soia
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți până când o scobitoare lipită în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați tortul să se răcească 15 minute în tigaie, apoi inversați pe un suport de răcire. Când se răcește, se pudrează cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Serviți cu mai multe nuci pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
13
* Găsiți la magazinele alimentare și de sănătate bine aprovizionate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista