Tort de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de melasă cu nuci pecan cu zahăr de arțar. O porție conține 745 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă vegană servește 8 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan cu zahăr de arțar, ghimbir măcinat, zahăr din trestie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu dovleac cu cremă de arțar și nuci pecan cu zahăr, Tort Caramelizat Cu Condimente De Mere Cu Glazură Brie Și Nuci Pecan Cu Zahăr, și Nuci Pecan Zaharisite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul de cocos așezându-l deasupra aragazului în timp ce se preîncălzește. Căldura o va înmuia, astfel încât să o puteți măsura. De asemenea, puteți seta borcanul într-o oală cu apă fierbinte, care este mai rapidă.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Transferați într-o tigaie; adăugați ulei de cocos, zahăr de arțar și sare de mare; și amestecați pentru a acoperi nucile. Gatiti la foc mediu, pana cand nucile miros prajite si acoperirea este caramelizata, aproximativ 5 minute.
Întindeți nucile pe hârtie pergament, separându-le ușor, pentru a se răci. Se toacă 1 cană de nuci.
Ungeți o tigaie Bundt de 10 căni cu 2 linguri. ulei de cocos. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si condimentele impreuna intr-un bol mare de amestecare.
Adăugați zahăr de arțar, amestecând pentru a amesteca.
Amestecați laptele de soia, melasa, 3/4 cană de ulei de cocos și oțetul într-un alt bol. Se amestecă ingredientele umede în uscat, amestecând pentru a combina (câteva bucăți sunt în regulă). Îndoiți nucile tocate rezervate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când o scobitoare lipită în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Lăsați tortul să se răcească 15 minute în tigaie, apoi inversați pe un suport de răcire. Când se răcește, se pudrează cu zahăr pudră.
Serviți cu mai multe nuci pe lateral.
* Găsiți la magazinele alimentare și de sănătate bine aprovizionate.