Tort De Marmură De Ciocolată

Tort De Marmură De Ciocolată
Chocolate Marble Sheet Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 387 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână cacao, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Marmură, Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), și Tort De Marmură De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți untul și 1 1/2 căni de zahăr la viteză medie cu un mixer electric rezistent la 4 până la 5 minute sau până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Bateți în extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
OuăOuă
4
Cernem împreună făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu jumătate și jumătate, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare, oprindu-vă pentru a răzui bolul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lingura 1 1/4 cani aluat într-un 2-qt. castron, și se amestecă în cacao, 3 linguri. apă fierbinte și 1/4 cană de zahăr rămasă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți aluatul de vanilie rămas într - o tigaie unsă și făinată de 15 x 10 inci. Puneți aluatul de ciocolată pe aluatul de vanilie în tigaie; rotiți ușor cu un cuțit sau o spatulă mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Coaceți la 325 timp de 23 până la 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Întindeți blatul tortului cu glazură de Mocha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
MochaMocha
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista