Tort de marmură de ciocolată
Tortul cu marmură de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 452 calorii. Un amestec de unt, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1547 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Marmură De Ciocolată, Tort De Marmură Cu Ciocolată-Yam, și Tort De Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / gaz 160C/gaz
Ungeți o formă de tort de 20 cm și tapetați fundul cu un cerc de hârtie rezistentă la grăsime. Dacă doriți să faceți viața ușoară, Pur și simplu puneți toate ingredientele (cu excepția pudrei de cacao) într-un robot de bucătărie și bateți timp de 1-2 minute până se omogenizează. Dacă preferați să amestecați cu mâna, bateți untul și zahărul împreună, apoi adăugați ouăle, pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare. Îndoiți făina, laptele și extractul de vanilie până când amestecul este neted.Împărțiți amestecul între 2 boluri. Se amestecă pudra de cacao în amestec într-unul din boluri. Luați 2 linguri și folosiți-le pentru a dollop amestecurile de ciocolată și tort de vanilie în staniu alternativ. Când tot amestecul a fost epuizat (și dacă copiii mici fac acest lucru, va trebui să vă asigurați că baza cositorului este acoperită destul de uniform), atingeți partea de jos a suprafeței de lucru pentru a vă asigura că nu există bule de aer. Luați o frigăruie și rotiți-o în jurul amestecului din tablă de câteva ori pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți tortul timp de 45-55 de minute până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Întoarceți-vă pe un suport de răcire și lăsați să se răcească. Se va păstra timp de 3 zile într-un recipient etanș sau se va îngheța până la 3 luni.