Tort De Marmură De Ciocolată

Tort De Marmură De Ciocolată
Tort de marmură de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 221 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de patiserie, sare, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Marmură De Ciocolată, Tort De Marmură Cu Ciocolată-Yam, și Tort De Marmură De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie de tort Bundt de 10 inci cu spray.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 1 cană de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți următoarele 7 ingrediente (prin vanilie) într-un alt castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă cu o spatulă până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați 3/4 cană de aluat într-un castron mic și amestecați în ciocolată, cacao și restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă 3 căni de aluat alb în tigaia pregătită. Aluat de ciocolată Dollop peste aluat alb; acoperiți cu aluat alb rămas. Folosind un cuțit, rotiți aluatul o dată într-o formă continuă de S în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Coaceți 55 de minute, până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; inversați pe raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
9
Într-un castron, combinați ingredientele glazurate și stropiți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Servește.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista