Tort De Marmură Bundt
Tortul de marmură Bundt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 230 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 14. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Marmură Bundt, Tort De Marmură Bundt, și Tort De Marmură Roșie Din Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie bundt de 10 inch.
Folosiți un mixer electric pentru a bate untul și zahărul împreună. Bateți ouăle, pe rând.
Se amestecă whisky, coajă de lămâie, suc de lămâie, iaurt, vanilie și un vârf de sare. Se amestecă făina în aluat puțin câte puțin. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 5 minute.
Se amestecă praful de copt în aluat.
Scoateți 3/4 cană de aluat din castron.
Se toarnă restul de aluat în tigaia pregătită. Se amestecă pudra de cacao în aluatul rezervat.
Turnați aluatul de ciocolată uniform în centrul aluatului din tigaie.
Coaceți tortul în cuptorul preîncălzit până când blatul este auriu, iar tortul revine când este apăsat ușor, aproximativ 40 de minute. Lăsați tortul să se răcească înainte de a scoate din tigaia bundt.