Tort De Marmeladă

Tort De Marmeladă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de marmeladă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 535 calorii. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, coajă de portocală, grand marnier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, și Tort De Marmeladă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din portocalebenzi largi. Tăiați orice carne încă agățată de miezul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Așezați coaja într-un mic grelecratiță.
3
Adăugați apă rece pentru a acoperi; aduceți laun fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgere. Repetați cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Scurgeți; coaja de rezervă.
6
Combinați zahărul și 2 cesti de apă în același timpoală. Se amestecă la foc mediu până la zahărse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
7
Adăugați coaja de portocală, anasonul stelat și fasolea de vanilie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la scăzut și fierbeți, parțial acoperitși amestecând ocazional, până când coaja este moale și siropul s-a îngroșat, 50-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Anason StelatAnason Stelat
SiropSirop
8
Lasă să se răcească ușor.
9
Transferați coaja pe o tăierebord și felie subțire. Întoarceți coaja la syrup.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
10
Se pune într-un borcan, se acoperă și se răcește.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt.Linia cu o rundă de hârtie pergament; unt de hârtie. Aduceți coacăze și Grand Marnier laun foc mic într-o cratiță mică peste căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
CoacăzeCoacăze
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă.
3
Între timp, cernem făina, praful de copt șisare într-un castron mediu. Folosind un amestecător electric, bateți 10 linguri de unt și zahăr într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în suc de portocale, marmeladă și coajă de portocală. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine între adaosuri (amestecpoate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MarmeladăMarmeladă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri și lapte în 2 adaosuri, începutul și sfârșitul cu ingrediente uscate și bateți pentru a amesteca între adaosuri. Bate în orice Mare
5
Marnier nu este absorbit de coacăze. Foldin coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită; neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți tortul până când un tester introdus în centru iese curat și partea superioară esteAUR, 40-45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească în tigaie peun suport de sârmă. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Scoateți laturile tigaiei din tort. Invertto o farfurie de servire. Aranjați coaja de portocală și periați cu o parte din sirop, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista