Tort De Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Mango. Această rețetă servește 8. O porție conține 230 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, nucșoară măcinată, amestec original și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Eggless Mango Tutti Frutti tort-Vegan Mango grâu tort-Eggless tort s, Cupcakes cu tort de coriandru de Mango cu umplutură de chutney de Mango și frișcă cu lapte condensat îndulcit, și Tort cu condimente de Mango cu compot de Mango.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci sau o tigaie pătrată de 8 inci; se presară cu amestec Bisquick. În castron mare, bate toate ingredientele tort cu excepția mango cu mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuire castron în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Îndoiți în mango.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de topping până se omogenizează bine.
Întindeți toppingul peste tortul cald.
Tort Broil cu top 3 inci de la căldură aproximativ 3 minute sau până când topping este maro auriu. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire. Dacă doriți, serviți cu frișcă îndulcită.