Rețeta tort de Macaroon cu ciocolată poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru 55 de cenți pe porție, primești un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită nucă de cocos, bicarbonat de sodiu, smântână și albuș de ou. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, care nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun tort de Macaroon cu ciocolată BA, Tort De Macaroon Cu Ciocolată, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu prăjituri de Macaroon cu ciocolată.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți albușul la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți nuca de cocos și făina; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, bateți albușurile pe mediu până se formează vârfuri moi. bateți treptat în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Într-un alt castron mare, scurtarea cremei și zahărul rămas până la lumină și pufos. Bateți gălbenușurile, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ciocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Combinați cafeaua și laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
5
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu amestecul de cafea, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți albușurile bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De Orez
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă jumătate din aluat într-un 10-in Negras. tigaie tub cu fund detașabil. Puneți umplutura de nucă de cocos cu linguri peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Răsturnați imediat tortul pe o grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul partea de tigaie și scoateți.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Într-un castron mic, bateți ingredientele de glazură până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se întinde pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.