Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână

Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână
Lemon-Cornmeal Lira tort cu fructe de padure si crema ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zară fără grăsimi, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână, Tort de lămâie cu fructe de pădure și frișcă, și Tort de lămâie cu fructe de mentă și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor 9 uncii (aproximativ 1 3/4 căni) făină în căni de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Combinați 1 1/2 căni de zahăr granulat și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați ouăle, pe rând, bătând până se amestecă; amestecați coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Combinați Zara și 3 linguri de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Așezați albușurile de ou într-un castron mare și curat; bateți cu viteză mare folosind bătătoare curate și uscate până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor jumătate din albușurile de ou în aluat. Îndoiți ușor albusurile rămase. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci acoperită cu spray de gătit și pudrată cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți tortul din tigaie; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Pentru a pregăti toppingul, combinați fructe de pădure, 1/4 cană zahăr granulat și 1 lingură de suc. Se răcește 30 de minute. Bateți crema cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Serviți tortul cu fructe de pădure și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista