Tort De Lămâie-Ghimbir

Tort De Lămâie-Ghimbir
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu lămâie-ghimbir ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 381 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Lămâie-Ghimbir, Tort De Lămâie Cu Ghimbir, și Tort De Lămâie Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. tigaie cu unt Generos, apoi făinați-l, eliminând excesul. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se macină fin ghimbirul proaspăt și 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie (amestecul va fi umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Bateți împreună făina, praful de copt, ghimbirul măcinat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se amestecă laptele și vanilia într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți împreună untul, rămânând 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr și coajați într-un castron mare cu un mixer electric până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Adăugați alternativ făină și amestecuri de lapte în unt și ouă în 4 loturi, începând cu făină și amestecând la viteză mică până când fiecare lot este doar încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
8
Se amestecă zahărul de ghimbir până se combină, apoi sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
9
Puneți aluatul în tigaie, netezind blatul și coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc deasupra și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute (aproximativ 1 oră pentru tigaia cu pâine). Slăbiți cu grijă marginile cu un cuțit și răsturnați imediat tortul pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Pâine PanPâine Pan
CuțitCuțit
1
Adăugați treptat zahărul cofetarilor la 1 lingură de suc de lămâie, amestecând până se omogenizează și adăugând mai mult suc, 1 picătură odată, dacă glazura este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Stropiți decorativ deasupra tortului.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista