Tort de lămâie cu Mousse de frișcă

Tort de lămâie cu Mousse de frișcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu lămâie cu mousse de frișcă. Această rețetă servește 16 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 290 calorii. Mergeți la magazin și ridicați caș de lămâie, frișcă, amestec de prăjituri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Burete Cu Frișcă, Tort De Frișcă Pentru Frișcă, și Tort Cu Mousse De Înghețată Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Faceți, coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți cașul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
4
Se întinde cu 1 cană de amestec de lămâie până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestecul de lămâie rămas. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista