Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate

Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1257 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, unt, glazură de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate, Tort Bundt cu lămâie cu glazură de ciocolată și lămâie confiată, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți ușor și făinați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci; pus deoparte.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Amestecați coaja de lămâie, sucul și iaurtul într-un castron separat.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea intr-un al treilea bol; adăugați la amestecul de unt, alternativ cu amestecul de iaurt. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Se răcește în tigaie pe grătar aproximativ 10 minute. În timp ce este încă cald, ieșiți din tigaie; scoateți feliile de lămâie din glazura de lămâie și așezați deasupra tortului.
Stropiți cu glazură de lămâie. Continuați să se răcească pe grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.