Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate

Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate
Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1257 calorii, 19g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de copt, unt, glazură de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate, Tort Bundt cu lămâie cu glazură de ciocolată și lămâie confiată, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor și făinați o tigaie de pâine de 9 x 5 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Amestecați coaja de lămâie, sucul și iaurtul într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IaurtIaurt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea intr-un al treilea bol; adăugați la amestecul de unt, alternativ cu amestecul de iaurt. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se răcește în tigaie pe grătar aproximativ 10 minute. În timp ce este încă cald, ieșiți din tigaie; scoateți feliile de lămâie din glazura de lămâie și așezați deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
10
Stropiți cu glazură de lămâie. Continuați să se răcească pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Revista