Tort De Lămâie Cu Blat De Fenicul Confiat
O porție conține 351 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți unt, bicarbonat de sodiu, acompaniament: frișcă ușor bătută și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Lămâie Cu Blat De Fenicul Confiat, Salată Edamame, țelină și fenicul cu lămâie confiată, și Salată asiatică de țelină, fenicul și Edamame cu lămâie confiată, din făină.
Instrucțiuni
Ușor tigaie de ulei și linia de jos și lateral cu o rundă mare de hârtie de ceară, pliuri laterale și tunderea pentru a se potrivi. Hârtie ușor de ulei. Linia laterală cu o bandă de 2 inci lățime de hârtie de ceară suficient de lungă pentru a se înfășura în interiorul tigaiei pentru a acoperi pliurile, apoi uleiul ușor.
Tăiați bulbul de fenicul pe lungime cu feliatorul în felii suficient de groase de 1/4 inch (aproximativ
pentru a acoperi partea de jos a tigaie tort.
Acoperiți feniculul cu apă rece într-o cratiță medie și aduceți la fierbere.
Se scurge feniculul și se lasă deoparte.
Adăugați zahăr, apă (3/4 cană), coajă și semințe de fenicul în cratiță și aduceți la foc mic, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați felii de fenicul și fierbeți foarte ușor până când sunt fragede și translucide, iar lichidul este siropos, aproximativ 40 de minute. Ridicați feliile de fenicul cu o furculiță și aranjați decorativ în fundul tăvii de tort. Dacă aveți mai mult de 1/3 cană de sirop, fierbeți pentru a reduce; dacă este mai puțin, adăugați apă. Se răcește ușor siropul, apoi se toarnă (printr-o sită cu ochiuri fine, dacă se dorește) peste fenicul.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în coajă.
La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi, alternând cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când se combină. Lingurați ușor aluatul peste topping, răspândind uniform.
Coaceți până când tortul este maro auriu și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute. Tort rece în tigaie 15 minute, apoi inversați pe o farfurie și continuați să se răcească.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Tortul este cel mai bun în ziua în care este făcut, dar se păstrează, învelit în folie de plastic, la temperatura camerei 3 zile.