Tort De Lux
Tort necesită în jurul valorii de 4 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 362 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3434 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de glazură de ciocolată, lapte, topping bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Eclair, Ou Nog Eclair Tort, și Tort Eclair pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați bine amestecul de budincă, toppingul bătut și laptele.
Aranjați un singur strat de pătrate de cracare graham în partea de jos a unei tigaie de copt de 13x9 inci. Răspândiți uniform jumătate din amestecul de budincă peste biscuiți. Se acoperă cu un alt strat de biscuiți și amestecul de budincă rămas. Sus, cu un strat final de biscuiți graham.
Întindeți glazura pe întregul tort până la marginile tigaiei. Acoperiți și răciți cu cel puțin 4 ore înainte de servire.