Tortul de aur este un vegetarian desert. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte evaporat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Lire De Aur, Tort De Lire De Aur, și Tort De Vanilie De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.grăsime și făină tigaie cu tort cu tub canelat de 12 căni sau tort cu mâncare înger de 10 inci (tub).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Se amestecă făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți zahărul, untul, extractul de migdale și ouăle într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare de 5 minute, răzuire castron ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 40 de minute.