Tort De Lire Cu Unt
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu unt ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 736 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt-Rom, Kerrygold Unt Pound Tort, și Tort De Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 9 sau 10 inch.
Cu un mixer electric, smântână unt și zahăr până devine pufos.
Adăugați ouă, pe rând și amestecați bine.
Introduceți făina, câte o cană pe rând, în timp ce adăugați smântână puțin câte puțin, până când toată făina și smântâna se amestecă bine.
Adăugați aroma de vanilie și lămâie și amestecați bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1-1/2 ore sau până când centrul revine de la o cantitate mică de presiune. Întoarceți imediat pe suportul de tort pentru a se răci.