Tort de intepatura de albine (Bienenstich) II
Bee Sting Cake (Bienenstich) II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 185 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, zahărul cofetarilor, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Intepatura De Albine (Bienenstich) I, Tort De Albine (Bienenstich), și Bienenstich Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, drojdia, 2 linguri zahăr, sare, 3/4 cană lapte și 3 linguri unt sau margarină. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se pune într-un vas bine uns și se acoperă.
Lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră sau până se dublează.
Rulați la o grosime de 1/2 inch.
Se întinde într-o tigaie pătrată unsă de 8 inch. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Topiți 3 linguri de unt sau margarină și zahăr de cofetărie într-o cratiță.
Adăugați migdale și 1 lingură de lapte.
Se ia de pe foc și se amestecă mierea.
Se întinde uniform și cu grijă pe aluat. Lăsați aluatul să crească în continuare încă 30 de minute.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta devine maro aurie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Se dizolvă amidonul de porumb în puțin lapte.
Combinați 1 1/2 căni de lapte, amidon de porumb și 1 lingură de zahăr în partea superioară a unui cazan dublu.
Se încălzește în timp ce se amestecă până se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați ou bătut și continuați să amestecați încă aproximativ 2 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă extractul. Se răcește, acoperit, la frigider cel puțin 1 oră. Bateți frișca cu crema de tartru până la rigidizare. Îndoiți în budinca răcită.
Tăiați pâinea răcită cu crustă de migdale în dreptunghiuri de 1 1/4 x 2 inch. Feliați fiecare orizontal în jumătăți. Umpleți cu amestec de budincă. Se răcește și se servește rece.