Tort De Iepuraș Pufos

Tort De Iepuraș Pufos
Tortul pufos de iepuraș necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 374 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 67 de cenți pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de copt cu vanilie, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Iepuraș Pufos, Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos, și Cupcakes Cu Iepuraș Pufos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, budinca (uscată) și făina până se omogenizează. Rezervați 1 lingură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați smântână, ouă, unt și vanilie; se amestecă până se amestecă bine. Într-un castron mic, aruncați 1 lingură de amestec uscat rezervat cu chipsuri de copt până când chipsurile sunt bine acoperite. Se amestecă amestecul de cipuri de copt; aluatul va fi foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți aproximativ 2 1/2 căni de aluat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 25 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul iese curată. Se răcește în tigăi pe grătar 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din tigăi în grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Tăiați fiecare rundă așa cum se arată în diagramă, veți face 3 iepurași. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
8
Între timp, Așezați albușurile de ou într-un castron mare de mixer cu suport (un mixer de mână nu va funcționa pentru această glazură); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, apa, crema de tartru și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
11
Se ia de pe foc.
12
Se toarnă siropul fierbinte foarte încet în flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
13
Adăugați vanilie. Bateți cu viteză mare aproximativ 7 până la 10 minute sau până când se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 1/2 căni glazură pentru conducte în jos centre de urechi; acoperiți și puneți deoparte. Dacă doriți, nuanțați glazura rămasă cu 1/4 linguriță de culoare roșie a alimentelor pentru a face roz. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
14
Pentru fiecare iepuraș, aranjați bucăți de tort pe platou mare sau tavă, așa cum se arată în fotografie. Înghețați cu grijă fiecare tort folosind aproximativ 4 căni de glazură roz. Pentru fiecare pereche de urechi, țeavă 1/2 cană rezervată glazură albă în jos în centrul fiecărei urechi, așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
15
Tăiați marshmallows în jumătate transversal chiar înainte de decorare. Decorați fiecare iepuraș cu marshmallows, cu partea lipicioasă în sus, pentru ochi. Pentru elevi, apăsați ușor bile de lapte malț pe marshmallow pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bile De Lapte MalțBile De Lapte Malț
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
16
Adăugați bile de gumă pentru nasuri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista