Tort De Iepuraș Pufos
Tortul pufos de iepuraș necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 374 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 67 de cenți pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de copt cu vanilie, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Iepuraș Pufos, Tort de iepuraș cu glazură pufoasă de nucă de cocos, și Cupcakes Cu Iepuraș Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, budinca (uscată) și făina până se omogenizează. Rezervați 1 lingură; pus deoparte.
Adăugați smântână, ouă, unt și vanilie; se amestecă până se amestecă bine. Într-un castron mic, aruncați 1 lingură de amestec uscat rezervat cu chipsuri de copt până când chipsurile sunt bine acoperite. Se amestecă amestecul de cipuri de copt; aluatul va fi foarte gros.
Întindeți aproximativ 2 1/2 căni de aluat în fiecare tigaie.
Coaceți 25 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul iese curată. Se răcește în tigăi pe grătar 10 minute.
Scoateți din tigăi în grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați fiecare rundă așa cum se arată în diagramă, veți face 3 iepurași. Congelați bucățile descoperite aproximativ 1 oră pentru o înghețare mai ușoară, dacă doriți.
Între timp, Așezați albușurile de ou într-un castron mare de mixer cu suport (un mixer de mână nu va funcționa pentru această glazură); pune deoparte.
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul, apa, crema de tartru și sarea până se omogenizează bine.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Se toarnă siropul fierbinte foarte încet în flux subțire în albușuri de ou, bătând constant la viteză medie.
Adăugați vanilie. Bateți cu viteză mare aproximativ 7 până la 10 minute sau până când se formează vârfuri rigide. Rezervați 1 1/2 căni glazură pentru conducte în jos centre de urechi; acoperiți și puneți deoparte. Dacă doriți, nuanțați glazura rămasă cu 1/4 linguriță de culoare roșie a alimentelor pentru a face roz. Acoperiți și puneți deoparte.
Pentru fiecare iepuraș, aranjați bucăți de tort pe platou mare sau tavă, așa cum se arată în fotografie. Înghețați cu grijă fiecare tort folosind aproximativ 4 căni de glazură roz. Pentru fiecare pereche de urechi, țeavă 1/2 cană rezervată glazură albă în jos în centrul fiecărei urechi, așa cum se arată în fotografie.
Tăiați marshmallows în jumătate transversal chiar înainte de decorare. Decorați fiecare iepuraș cu marshmallows, cu partea lipicioasă în sus, pentru ochi. Pentru elevi, apăsați ușor bile de lapte malț pe marshmallow pentru a adera.
Adăugați bile de gumă pentru nasuri.