Tort De Iepuraș De Ciocolată Ceresc
Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 45 de porții cu 215 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de amestec de tort de ciocolată, ouă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Iepuras De Ciocolata, Tort De Ciocolată Ceresc, și Tort De Ciocolată Ceresc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. grăsime și făină 2 (8-sau 9-inch) Tigăi rotunde pentru tort. Linia de fund de tigăi cu hârtie de ceară. Pune deoparte.
Puneți amestecul de tort, cacao, ouă, apă și dressing în castron mare de mixer electric. Bateți la viteză mică 30 de secunde, oprindu-vă frecvent pentru a răzui fundul și partea laterală a bolului. Bateți la viteză medie 2 minute.
Se toarnă uniform în tigăile pregătite.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Îndepărtați imediat hârtia de ceară. Se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Tăiați 2 ovale alungite din fiecare parte a 1 din straturile de tort pentru urechile Iepurașului. Rezervați bucata de tort rămasă pentru papion. Aranjați bucățile de tort și întregul strat de tort pe un platou mare de servire sau o tăietură acoperită cu folie de plastic colorată pentru a semăna cu capul Iepurașului.
Întindeți cu toppingul biciuit. Decorați cu bomboane. A se păstra la frigider.