Tort De Iaurt Cu Vârtej De Cafea
Cafea vârtej Iaurt tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 190 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, sare, iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Vârtej De Cafea, Tort De Cafea Cu Vârtej De Afine, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.grăsime și făină de jos numai din tigaie, 9x5x3 inci.
Se amestecă făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; pus deoparte. Bateți untul, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până la pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în amestecul de făină alternativ cu iaurtul, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Scoateți 1 cană de aluat; amestecați cafeaua uscată.
Se toarnă jumătate din aluatul simplu în tigaie. Aruncați aluatul de cafea cu linguri pe aluat în tigaie.
Adăugați aluatul simplu rămas. Swirl batters profund cu mâner de lingură de lemn pentru design marmorat.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale pâinii din tigaie; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră, înainte de feliere.