Tort de iaurt cu lămâie cu glazură de lămâie
Tortul de iaurt cu lămâie cu glazură de lămâie este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de glazură de lămâie, zahăr de cofetărie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort de lămâie cu glazură de miere de lămâie, Tort de lire cu glazură de lămâie-busuioc, și Mai Puțin-Gătiți Tortul Cu Glazură De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci (sau bundt) cu scurtare Crisco. Se pudrează ușor cu făină; pune deoparte.
În vasul unui mixer electric, combinați toate ingredientele cu viteză redusă. Bateți timp de 3 minute la viteză medie.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Periați peste tortul cald. (Glazura va fi subțire și absorbită în tort.)