Tort De Iaurt Cu Căpșuni
Strawberry iaurt Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, căpșuni, glazură de vanilie bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Iaurt Cu Căpșuni, Brânză De Iaurt Torte, și Strawberry Torte.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină tigaie de 15x10x1 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 21 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați tortul transversal în treimi.
Așezați o treime pe placa de servire plată; se întinde cu 1/2 cană de glazură. Aranjați jumătate din căpșunile feliate pe glazură. Repetați cu o altă treime de tort, 1/2 cană de glazură și căpșuni rămase. Se acoperă cu restul de treime din tort. Părțile înghețate ale torte cu strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri, apoi părțile înghețate și partea superioară.
Acoperiți ușor și refrigerați cel puțin 2 ore până la răcire. Înainte de servire, garnisiți cu fructe de pădure și frunze de mentă.
Tăiați în 12 felii; tăiați fiecare felie în jumătate. A se păstra ușor acoperit la frigider.