Tort De Gustare Granola Cu Unt De Arahide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. 110 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, granola, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Gustare Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Tort de gustare cu cupă de unt de arahide de la Reese ' s, și Tort De Gustare Cu Banane Cu Unt De Arahide Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru Topping: cu furculiță, combinați făina, zahărul, untul, untul de arahide și sarea.
Adăugați granola și lucrați în amestec cu vârful degetelor.
Pentru tort: înveliți tava de copt de 13 pe 9 inci cu spray de copt.
Într-un castron mare, bateți untul, untul de arahide și zahărul brun la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu zară. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți amestecul la viteză medie doar pentru a combina, aproximativ 15 secunde.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Presărați cu topping și apăsați ușor în aluat.
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie așezat pe raft timp de 15 minute și se servește.