Tort de gustare cu mere cu glazură de brânză cremă
Tortul de gustare cu mere cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scorțișoară măcinată, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Mere Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort de gustare cu banane cu glazură de brânză cremă, și Tort de gustare cu dovleac cu glazură de brânză cremă # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați uleiul și zaharurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ou și albuș de ou; bate bine. Bateți în vanilie și mere. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente, amestecând bine cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de mere.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute.
Intinde partea de sus a tort cu crema de branza glazura, si se presara cu nuci.
Tăiați în 9 pătrate egale.