Tort De Grapefruit Fără Gluten
Tortul de Grapefruit fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 de calorii. 695 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați 1 lingură de coajă de grapefruit (aproximativ un grapefruit mare), suc de grapefruit, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Grapefruit fără Gluten, fenicul și anason, Tarta Cu Grapefruit ( Fara Gluten + Paleo), și Grapefruit cu conținut scăzut de carbohidrați și aripi de pui IPA – fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Pulverizați ușor o tigaie de pâine de -9 x 5 inci cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și guma de xantan. În bolul robotului de bucătărie, combinați zahărul granulat și coaja de grapefruit. Procesați până când nu rămân bucăți mari de coajă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ouă. Procesați până când se combină bine.
Adăugați ingrediente uscate. Pulsați până la neted, 10 până la 12 impulsuri scurte.
Adăugați ulei și iaurt în stil grecesc. Rulați procesorul până când se formează aluat gros, aproximativ 15 secunde, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Puneți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți până se rumenesc. Un tester de tort introdus în centrul pâinii ar trebui să iasă curat sau cu doar câteva firimituri uscate, aproximativ 40 de minute.
În timp ce pâinea se coace, pregătiți glazura.
Combinați sucul de grapefruit și zahărul granulat într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc mediu până când amestecul fierbe și zahărul se dizolvă.
Scoateți pâinea din cuptor. Se lasă să se răcească în tigaie timp de trei minute.
Transferați pâinea pe suportul de sârmă așezat peste o farfurie sau tigaie. Folosind o frigăruie lungă, trageți imediat găuri peste toată pâinea. (Frigarui ar trebui să ajungă la partea de jos a pâine.)
Periați 1/3 de glazură deasupra pâinii. Lăsați pâinea să absoarbă glazura, aproximativ 5 minute. Repetați încă de două ori cu glazura rămasă. Se răcește pâinea înainte de servire. Înfășurați și păstrați la temperatura camerei până la trei zile sau congelați pâinea răcită până la o lună.