Tort De Ghindă Brownie

Tort De Ghindă Brownie
Acorn Brownie Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 86 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați shortening, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolata Chip Cookie Oreo Brownie Tort De Inghetata (Slutty Brownie Tort De Inghetata), Tort De Gustare Brownie, și Brownie Noroi Puddle Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cremă untul, untul de arahide și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se întinde într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți un T 350 circulat timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru glazură, unt de cremă, scurtare și vanilie. Bateți zahărul cofetarilor și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Așezați câte 6 linguri fiecare în două boluri. Nuanțați unul roșu și unul galben; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați cacao la glazura rămasă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
9
Folosind modelul de ghindă și hârtia cerată pliată, urmăriți fundul ghindei până la linia punctată maro închis.
10
Tăiați și desfășurați.
11
Urmăriți capacul de ghindă pe hârtie cerată pliată.
12
Tăiați și desfășurați.
13
Cu un cuțit ascuțit, urmăriți modele pe brownie răcit; tăiați.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Tăiați brownie-ul rămas în trei până la cinci frunze folosind un 3-in. tăietor de frunze de arțar; pus deoparte. Pe un 16-in.- pătrat acoperit bord, poziția ghindă capac peste ghindă jos în centrul de bord. Îngheț de sus și părți de ghindă cu glazură de bronz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
15
Presărați nuci pecan peste capacul de ghindă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
16
Frunzele de îngheț cu glazura bronzată rămasă. Folosind o spatulă de glazură, amestecați aleatoriu glazura roșie și galbenă peste frunze. Folosiți o scobitoare pentru a forma vene în frunze. Aranjați frunze decorate în jurul ghindei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista